Synapsys – szédülés diagnosztika

1993-ban alakult meg a francia Synapsys cég, amely vestibuláris diagnosztikai berendezések tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég történetének egyik legfontosabb mérföldköve a dr. Erik Ulmerrel való együttműködés időszaka volt. A világhíres fül-orr-gégész, otoneurológus tudós ragyogó intuíciói a Synapsys technológiai hátterével váltak valóra. Közösen fejlesztették ki a legelső klinikai VNG berendezést, ami forradalmi áttörést hozott ezen a szakterületen. Ez az orvostechnológiai újítás – amelyet orvosok terveztek orvosok számára – rendkívüli elismerést hozott számukra és a nemzetközi élvonalba emelte a céget.

2006-ban a cég dr. Erik Ulmer közreműködésével újabb szenzációs berendezést fejlesztett ki: a Synapsys VHIT máig egyedülálló termék az egyensúlyvizsgálat területén. Távműködtetésű kamerarendszerének köszönhetően ez az egyetlen olyan videós VHIT, amely nem igényli védőszemüveg vagy a páciens fejére helyezendő bármilyen eszköz használatát, ugyanakkor számos előnyt biztosít a vizsgálat során.

A  Synopsys a szédülésdiagnosztika specialistájaként folyamatosan fejlődik és megújul. A vállalat 2020-ban összeolvadt az Inventis olasz székhelyű gyárral, amely fejlett audiológiai berendezéseket – például audimétereket, középfül-analizátorokat, hallókészülék-illesztő és tesztelő berendezéseket – tervez és gyárt. Így még több tudás, technológia és szakértelem birtokában szolgálják ki megrendelőik igényeit.

Miben segíthet Önnek az Audiorex?

Balance-specialistaként olyan élvonalbeli technológiát nyújtunk, amelyet egyszerűen lehet használni. Szakembereink segítenek páciensei gyors diagnosztizálásában, a legjobb terápia elvégzésében, továbbá a megfelelő rehabilitáció végrehajtása során is végig támogatjuk Önt.

Termékek

Szívesen válaszolunk kérdéseire, forduljon hozzánk bizalommal:

Tel.: +36 30 339 66 95, e-mail: info@audiorex.hu