Audiorex Kft.

Az Advanced Bionics cochIeáris implantátum

Életet adunk a technológiának.

Az Advanced Bionics egy átfogó termékpalettát kínál, mely igazodik szükségleteihez és életstílusához. Cochleáris implantátum rendszereink (CI) az összes többi rendszernél többféle hallásmegoldást biztosít. CI rendszereinket minden szempontból a hangminőség, kényelem, egyszerű használat és megbízhatóság érdekében optimalizáltunk — a legjobb hallást lehetővé téve.

Tudta?

Az Advanced Bionics egy piacvezető és úttörő vállalat a hallás és cochleáris implantátum technológia területén, több mint 400 szabadalmat birtokolva.

HiRes Ultra 3D cochleáris implantátum

Optimális hallásélményre tervezve.

Hogyan működik az AB Cochleáris Implantátum

1 IMPLANTÁTUM

Az implantátum több részegységből áll: Az elektróda nyaláb; az elektronika; a vevőantenna; és a mágnes.

2 ELEKTRÓDA NYALÁB

A cochleába1 vezetett elektródák a hangot 120 sávra bontva továbbítják, ezzel segítve a beszédértést és a zene élvezetét.2

3 MÁGNES

Megbízható rögzítést biztosít a külső antennaegységhez. A HiRes Ultra 3D implantátum problémamentes MR vizsgálatot tesz lehetővé, még az erős, 3T berendezések esetén is.

Kifinomult, mégis erőteljes, a díjnyertes HiRes™ Ultra 3D cochleáris implantátum a tisztább beszéd3 és szélesebb hangtartomány4 bizonyított előnyeit nyújtja. Kialakításának köszönhetően meghaladja az iparági szabványt ütésállóság tekintetében5, így aggodalom nélkül nézhet az élet kihívásai elé.

A cochleáris implantátum beültetése során egyedülálló AIM™ rendszerünk* a HiRes Ultra 3D segítségével monitorozni képes a cochlea működését, értékes információkkal látva el a sebészt.

*Nem érhető el minden központban

MRI kompatibilitás: innovatív technológia Önnel a középpontban.

Az MR vizsgálatok egyre gyakoribbak sokféle betegség diagnosztikájában. CI használók esetében ez a vizsgálat kellemetlenséggel és fájdalommal járt, mivel az MR készülékek mágneses mezője erőt fejt ki a CI mágnesére a koponyán belül, fizikai fájdalmat okozva a betegnek. Ezért gyakran el kellett távolítani a belső mágnest nagy felbontású MR vizsgálatok előtt, ami műtétet tett szükségessé és a folyamat alatt a beteg nélkülözni volt kénytelen a hallást.

Ezért alkottuk meg a HiRes Ultra 3D CI rendszer új mágnes egységét.

A HiRes Ultra 3D CI multi-mágnes rendszer előnyei

GOND NÉLKÜLI: Az Ultra 3D cochleáris implantátum a helyén maradhat MR vizsgálat alatt, így az bármilyen egyéb orvosi vizsgálathoz hasonlóan végezhető el.

FÁJDALOM NÉLKÜLI: Innovatív multi-mágnes rendszerünkben a mágnesek képesek elfordulni, így nincs azimplantátum egyes részei között elmozdulás — ezzel biztosítva a fájdalom és kellemetlenség nélküli MR vizsgálatot.

FOLYAMATOS HALLÁS: Egy MR vizsgálathoz mindössze a hangprocesszort kell levenni a vizsgálat előtt, majd annak végeztével visszahelyezni.

Medtech award

Tudta?

Az Advanced Bionics egy piacvezető és úttörő vállalat a hallás és cochleáris implantátum technológia területén, több mint 400 szabadalmat birtokolva.

Naída CI hangprocesszor

Teljesítményre tervezve.

AB Naida M hangprocesszor

1 MIKROFON

A cochleáris implantátum rendszerek egy vagy több mikrofonnal veszik fel a környezeti hangokat. Az Advanced Bionics rendszereknél a processzoron elöl és hátul, az antennaegységen, valamint a hallójárat bemenetében van egy-egy mikrofon.

2 HANGPROCESSZOR

Hangprocesszoraink az iparág legfejlettebb technológiáját alkalmazva segítik a hallást és tartalmazzák az egyetlen olyan hangfeldolgozási stratégiát, melyet az FDA elfogad a zajban történő beszédértés javítására.

3 ANTENNAEGYSÉG

A feldolgozott hang az antennaegységen át jut az implantátumba. Az Advanced Bionics implantátum rendszerei a világ legfejlettebb hangfeldolgozó áramköreit alkalmazzák, olyan rugalmas programozhatósággal, amely csaknem korlátlan lehetőségeket biztosít.

Az emberi fül a különböző környezetekből származó hangok rendkívül sok részletét képes feldolgozni. Az Advanced Bionics cochleáris implantátumait úgy terveztük, hogy visszaadják mindezeket a részleteket — hangerősség, hangmagasság, időtartam stb. — lehetővé téve a teljes hallásélményt.

A Naída™ CI hangprocesszor egy kis méretű, könnyű külső eszköz, mely az antennaegységhez csatlakozik. A processzor egyedülálló, forradalmi megoldásokat alkalmazva segíti a jobb hallást, bármilyen hangkörnyezetben.

A tökéletes kombináció.

A Phonak és az Advanced Bionics technológiáinak kombinációja a Naída CI készülékeinkben garantálja a rendkívül erőteljes hangzást. A Phonak világelső hallókészülék technológiája folyamatosan elemzi a környezet hangjait és automatikusan olyan speciális hangfeldolgozást végez, amely a legjobb hallást eredményezi.

Kétoldali hallás Naídával

A Naída CI hangprocesszor az egyetlen cochleáris implantátum rendszer, mely automatikusan képes vezeték nélkül csatlakozni az ellenoldali fülön viselt eszközhöz. A hang eljuttatásával a másik oldali Naída CI vagy Phonak hallókészülékbe a Naída jobb beszédértést biztosít háttérzajban és telefonbeszélgetés alatt.

Advanced Bionics Naida hangprocesszorok

Színválaszték.

Többféle szín közül választhat, többek között Velvet Black (fekete), Caribbean Pirate (kékeszöld), Sand Beige (bézs), Princess Pink (rózsaszín) és Silver Gray (ezüst) opciókból.*

*A színválaszték régiónként eltérhet. Érdeklődjön audiológusánál az elérhető színekről.