Rólunk mondták – Pauló Pál

Sajnos egy gyermekkori középfülgyulladás „velejárójaként”, több mint 40 éve bal fülemre egyáltalán nem hallok. Jobb fülemen 15 éve észleltem először halláscsökkenésem, melyet kezdetben nem gondoltam komolyan, és nehéz volt leküzdenem az egomat is……hogy mit is gondolnak majd rólam az emberek. „NEKEM? HALLÓKÉSZÜLÉK? UGYAN MÁR!”

De ez ma már a múlt. Lassan 7 éve, hogy a mindennapjaim szoros része lett, és teljesen hozzám nőtt a hallókészülék. Előző készülékem egy hallójárati készülék volt, mely nagy szolgálatot tett, és szinte még azt is hallottam, amit mások gondoltak.

Mostani Phonak hallókészülékem viszont további új fejezeteket nyitott az életemben!

Mobiltelefon, TV, számítógépes hangok, ezáltal a napi életem, munkám sokkal egyszerűbb lett, ez az új bluetooth-os készülékem minden technikai bajomat megoldotta kommunikációban.

Ma már én irányíthatom, mit és mennyire halljak meg, megszűrhetem akár a jó és rossz hangokat is……több madárcsicsergést és kevesebb gépzajt kérek ma már a mindennapjaimban.

A célt elérni nem volt egyszerű, tavalyi évben több készüléket is kipróbáltam, míg önöknél kitartó és mindig segítőkész munkatársuk segítségével megtaláltam az igazit.

Köszönet ezért az új világért, Thuróczy Judit!
Pauló Pál

 

További vélemények ügyfeleleinktől