Forgalmazott hallókészülék-márkák és kiegészítők

Siemens

Megbízható hallókészülékek és tartozékok széles választékát forgalmazzuk. Az Auris Hallásközpontban megtalálja az igényeinek, életmódjának és hallásveszteségének leginkább megfelelő hallási rendszereket és megoldásokat.

Az Auris hallásközpont a Siemens Hallókészülékek értékesítő partnere

A több mint százéves múlttal rendelkező Siemens Hallókészülékek sok millió páciens életét könnyítették már meg eddig is. Kutatások bizonyítják, hogy legújabb fejlesztéseikkel nehéz hallási helyzetekben a készülékviselő még akár normál hallású embereknél is jobban értheti a beszédet!

auris_hallaskozpont_phonak_partner
A svájci Phonak nagyothalló gyermekek és felnőttek számára fejleszt és gyárt innovatív hallókészülékeket. A hallókészülékek teljes palettáján kívül egyedülálló kommunikációs eszközöket is kínál a hallókészülék-viselők integrációját segítve.

auris_hallaskozpont_hansaton_partner


Az 1957-ben alapított Hansaton kiváló hallásrendszereit a világ 70 országában használják. Az elmúlt 50 évben számos újításukat világszerte elismeréssel fogadták, és jelenleg is az élvonalba tartoznak. Az elmúlt években több rangos nemzetközi elismerést kapott kutatás-fejlesztési tevékenységéért.

auris_hallaskozpont_bellman_partner

A svéd Bellman & Symfon hallássérülteknek fejleszt és gyárt olyan kiegészítő termékeket, amelyek megkönnyítik az életet, az ébresztőóra vagy a tűzjelző pl. a hallássérültek biztonságáról gondoskodnak. Partnerhálózatukon keresztül Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában is jelen vannak.

I am text block. Click edit button to change this text.