Naída CI Q90 Hangprocesszor

Az Advanced Bionics Naída CI Q90 hangprocesszora egyedülálló, forradalmi szolgáltatásaival segíti Önt a nehéz akusztikai helyzetekben. Az iparág legfejlettebb hangprocesszora olyan szolgáltatásokat nyújt Önnek, melyek eddig nem voltak elérhetők egyetlen cochláris implantátum rendszerben sem, bizonyított, egyedi megoldásokkal segítve a lehető legjobb hallást bármely élethelyzetben.

 

Csatlakozzon, mint eddig még soha

A Naída CI Connect segítségével a telefonhívásokat, kedvenc zenéit és videóit közvetlenül a hangprocesszorba továbbíthatja testen viselt eszköz nélkül. A Bluetooth® technológiának* köszönhetően a Naída CI Q90 processzort egy vezeték nélküli headsetté alakítja, lehetővé téve a kéz nélküli telefonálást. Csatlakozhat az összes kedvenc Bluetooth-képes eszközéhez, mint telefonokhoz – Android, iOS vagy egyéb mobiltelefon - táblagépekhez, laptopokhoz, és MP3 lejátszókhoz.

 

Egyszerűen Automatikus

A mindennapok folyamán sokféle hangkörnyezetbe kerülünk. Az AutoSound™ OS technológiával a Naída CI Q90 intelligens módon értékeli a környezetet és automatikusan alkalmazkodik ahhoz, így biztosítva a legjobb hallást bárhova kerül anélkül, hogy programot kellene váltania vagy a beállításokon változtatnia.

 

  • A szemben álló beszélőre fókuszál, ami kisebb erőfeszítést igényel, még zajos környezetben is
  • Kristálytiszta zene és jobb szövegértés
  • Szeles időben vagy hirtelen fellépő erős zajban is kényelmes hallás
  • Társalgás könnyű követése gépkocsiban, vonaton vagy autóbuszon

 

Binaural VoiceStream Technology™ Legjobb technológia a kétoldali halláshoz

 

Az AB kiváló beszédértést nyújt bármilyen környezetben a mindkét fülön viselt eszközökhöz kifejlesztett legújabb technológia segítségével. A Naída CI Q90 hangprocesszorban alkalmazott Phonak forradalmi Binaural VoiceStream Technology™ nem csak a hangokat dolgozza fel, mint az egyéb rendszereknél. A két processzor számára egyedülálló képességet biztosít az egymással való kommunikációra, így együtt tudnak működni, automatikusan és valós időben. Intelligens módon az Önnek fontos hangokra fókuszálnak és azokat vezeték nélkül mindkét fülbe továbbítják, mialatt jelentősen csökkentik a nem kívánt zaj szintjét is.

StereoZoom funkció

együttműködést biztosít a két processzor mikrofonjai számára, szemben az egyoldali mikrofon használattal1,2, ezzel közvetlenül a szemben elhelyezkedő beszélőre fókuszálva, ami erős zajban javítja a beszédértést.

ZoomControl funkció

lehetővé teszi a szemből, oldalról vagy hátulról érkező beszédre történő fókuszálást.

DuoPhone funkció

a telefonhívásokat automatikusan mindkét fülbe továbbítja, ami megkönnyíti a telefonálást az egyoldali halláshoz viszonyítva.3

QuickSync funkció

a hangerő-szabályozó vagy programváltó kezelőszerveket az egyik oldalon működtetve automatikusan a másik oldalon is változik a beállítás.

Kompromisszumok nélkül hallás a víz alatt.

A vízben hallás és beszédértés kulcsa a vízhatlan mikrofon. Egyetlen másik gyártó sem képes olyan kompromisszumok nélküli víz alatti hallást nyújtani, mint az AB az egyedülálló AquaMic™ antennaegységgel.

 

AquaMic részletek:

  • Egyedülálló vízhatlan kialakítás IP68 tanúsítvánnyal a legtisztább hangzásért a vízben, víz alatt és víz mellett
  • A Naída CI AquaCase™ tartozékkal és a Neptune™ hangprocesszorral kompatibilis

* Bluetooth® 4.2 vezeték nélküli technológiával és a legtöbb régebbi Bluetooth telefonnal
Bluetooth® a Bluetooth SIG, Inc. védjegye; Android™ a Google, Inc. védjegye; iOS®, iPhone® és Apple® az Apple, Inc. védjegyei.
A hatósági engedélyeket és a termék elérhetőségét az AB helyi képviselőjénél ellenőrizheti.