Csatlakozzon, mint eddig még soha

a Naída CI Q90 processzorral!

Egymás közti érintkezésünk, kommunikációnk és kapcsolataink jelentősen megváltoztak a technológiai fejlődésnek köszönhetően. A kéz nélküli telefonálás és a közvetlen médiaátvitel életünk nélkülözhetetlen részévé vált, a Bluetooth® technológia pedig lehetővé teszi, hogy tetszés szerint csatlakozzunk kedvenc eszközeinkhez. Azt szeretnénk, hogy ez a technológia összekössön családunkkal és barátainkkal, és ennek érdekében egyszerűen és észrevétlenül integrálódjon mindennapjainkba.

 

Az Advanced Bionics hisz abban, hogy a CI használóknak is rendelkezésére kell állnia a közvetlen médiaátvitel és a kéz nélküli telefonálás lehetőségének.

 

Ezért fejlesztette ki a Phonak az AB a Naída CI Connectet, egy elegáns, formatervezett megoldást a Naída CI Q90 processzorhoz.

Közvetlen médiaátvitel

Közvetlen médiaátvitel

Most közvetlenül továbbíthatja a telefonhívásokat vagy kedvenc zenéit Bluetoothon keresztül, anélkül, hogy egyéb eszközt kellene használnia.

 

Az egyszerű plug-and-play TV Connectorral közvetlenül sugározhatja TV-je hangját hangprocesszorába.

 

Ez lehetővé teszi, hogy bármikor élvezze az összes telefonhívást, kedvenc zenéit és TV műsorait.

 

 

Kéz nélküli telefonálás

Hívás alatti egyéb tevékenység

 

A Naída CI Connecttel a telefon csengőhangját közvetlenül a processzorban hallja. A hívást anélkül fogadhatja, hogy megérintené telefonját. Az Ön Naída CI Q90 processzora egy vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóként működik, ahol a beépített mikrofonok továbbítják az Ön hangját a hívás során.

 

Szabadítsa fel a kezeit, hogy folytathassa tevékenységét!

1. Iránymikrofonok hangjának továbbítására

2. Hívásfogadás vagy befejezés egyetlen gombnyomással

Bármilyen eszközhöz csatlakozhat

Az Ön telefonja, az Ön választása

 

Bármilyen telefont használ, a Naída CI Q90 képes csatlakozni hozzá. Működik Android, iOS vagy bármilyen egyéb telefonnal.

 

Ráadásul nem csak telefonokkal: a Naída CI Q90 csatlakozik az összes Bluetooth képes tablethez, laptophoz, és MP3 lejátszóhoz*.

 

A SWORD technológia erejével

SWORD™ a Sonova Wireless One Radio Digital chipje, ami lehetővé teszi a Naída CI Connect kapcsolódását. Ez a saját fejlesztésű alacsony feszültségű 2.4 GHz radio chip a legalacsonyabb energiafogyasztású a Bluetooth Classic protokollt használó halláseszközök között. Ez a csúcstechnológiás chip jövőálló, vagyis támogatja a vezeték nélküli technológiák újabb fejlesztéseit és a halláseszközök új generációinak digitális megoldásait.

 

*Bluetooth® 4.2 vezeték nélküli technológiával és a legtöbb régebbi Bluetooth telefonnal

Bluetooth® a Bluetooth SIG, Inc. regisztrált védjegye; Android™ a Google, Inc. regisztrált védjegye; iOS®, iPhone®, és Apple® az Apple, Inc. regisztrált védjegye

A termék hatósági engedélyeiről és elérhetőségéről az Ön lakhelyén érdeklődjön helyi AB képviselőjénél.

 

Naída CI Connect támogatás