Három érv a HiRes™ Ultra 3D cochleáris implantátumunk mellett

Problémamentes: a HiRes Ultra 3D cochleáris implantátummal egy MR vizsgálat ugyanolyan egyszerű, mint bármilyen más orvosi vizsgálat.

Fájdalommentes: az innovatív multi-mágnes kialakításnak köszönhetően nincs fájdalom és kellemetlenség az MR vizsgálat alatt.

Folyamatos hallás:  mivel csak le kell vennie a hangprocesszort az MR vizsgálat előtt, majd utána azonnal újra használhatja.

Problémamentes MR vizsgálatok

Úgy gondoljuk, hogy egy MR vizsgálatnak problémamentesnek kell lennie. Ezért alkottuk meg az innovatív multi-mágneses HiRes Ultra 3D implantátumot, mely a külső MR mágnes mezőhöz igazodva biztonságos nagyfelbontású képalkotó vizsgálatok elvégzését teszi lehetővé, mint a 3.0 Tesla MR vizsgálatokat, bármilyen előkészítés, műtéti beavatkozás vagy fejkötözés nélkül.

 

Fájdalommentes

Egy MR készülékben feküdni stresszhelyzetet okozhat. Ezt a stresszt tovább növelheti, ha nem szabad a fejet mozgatni a mágneses mezőben.

 

A HiRes Ultra 3D cochleáris implantátumnál nincs korlátozás a fej helyzetére nézve az MR vizsgálat alatt. Ez azt jelenti, hogy Ön nyugodtabban és kényelmesebben helyezkedhet el a mágneses térben.

 

A multi-mágneses kialakítás biztosítja, hogy az MR vizsgálat során keletkező nagy erőhatások nem okoznak feszülést, nyomás- vagy dugulásérzetet, illetve bármilyen kellemetlenséget Önnek. Ez mindig fájdalommentes MR vizsgálatot eredményez.

MRI kikapcsolva

MRI bekapcsolva (kattintson a képre az animáció megtekintéséhez!)

Folyamatos hallás

Egy MR vizsgálat alatt nincs másra szükség, mint a hangprocesszor és az antennaegység levételére. A vizsgálat végeztével ezek tovább használhatók. A HiRes Ultra 3D cochleáris implantátumunk így folyamatos hallást biztosít Önnek, ami a mindennapi élet elengedhetetlen része